maandag 3 oktober 2016

Horeca pand te huur nijmegen

Horeca pand te huur nijmegen

Te huur : prachtige, ruimtelijk gelegen horecalocatie in Gelderland. Nijmegen , Te koop prachtig Grand Café in Nijmegen , 979. Bekijk alle horeca te koop en te huur in Gelderland op funda in business. Oss, Café van oudsher. Bekijk hier het complete overzicht van alle leegstaande panden.


Horeca pand te huur nijmegen

Met oog voor detail wordt dit vermaarde horecapand herbouwd. Huurprijs registergoed. Vind het uitgebreide aanbod van horecapanden te koop en te huur via Eigen. Wij helpen in de begeleiding bij aankoop,.


Het staat u vrij bij hen te informeren. Molenstraat 5 Nijmegen. Berkel en Rodenrijs een multifunctioneel horecapand te huur. De huidige huurders hebben een NVM huurovereenkomst ROZ model. Vrij op te leveren horecapand centrumlocatie met café-restaurant, keuken, zaal en te.


BEZICHTIGING : Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht. Regulierstraat te Nijmegen. Horecaruimte Ginnekenweg. Aan de achterzijde van het pand een aardige stadstuin met daarin wat extra . Makelaar horeca , horeca vastgoe horeca panden horecamakelaar.


Bovendien is het ook belangrijk dat de stad aantrekkelijk blijft om te gaan shoppen. Als je leegstaande panden blijft vullen met horeca , ontstaat er een overaanbod. Lenting kijkt naar huurprijzen , dan kunnen . Deel dit bedrijfspand met:. Ook zijn wij gespecialiseerd in het opmaken van huurcontracten, . Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Den Bosch).


Horeca pand te huur nijmegen

Casco horeca 200mte huur in Maassluis. Dit is ondertussen al de vijfde locatie, en tevens een bevestiging . Het opleidingsbedrijf IT Randsteden gaat zich vestigen per januari op de Computerweg 2-te Amersfoort. Ze huren er 1m² op de verdieping alsmede 5 . Maatschappelijk vastgoed. Dit is geen foto van dit bedrijfspand - klik verder om de afbeeldingen te bekijken.


Bekijk bij RSP Makelaars alle 2winkelruimtes die te koop en te huur staan. Het is een ruim winkelpand met een enorm frontbreedte. Nu extra voordelig je pand adverteren.


Heeft u een bedrijfspand te huur of te koop in Lent? Verhuur of verkoop uw bedrijfspand nu via onze website. In een paar stappen kunt u bedrijfspanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения