donderdag 31 januari 2019

Bijbaan 15 jaar den haag

Werk zoeken binnen 310. Landelijk (dus ook bij jou in de buurt) Tussen €en € ,per uur Fulltime . Ben je jaar en op zoek naar werk voor na school, in het weekend of voor in de vakanties? De beste jobadvertenties in Trovit. Vind jouw ideale bijbaan.


Categorieën: bijbaan , starter, (winkel)management en vakspecialisten. Bekijk de vacatures en solliciteer! ZELFSTANDIG WERKEND KOK - Cityden. JR The Hague, Netherlands.


Ben je op zoek naar een bijbaan maar weet je nog niet zo goed wat mag en hoeveel. Vanaf jaar oud gelden er wettelijke normen voor wat je per uur moet . En dan ook nog eens in een afwisselende bijbaan , waar jij met jouw inzet het verschil. Voor alle bijbanen geldt wel dat je minimaal jaar oud moet zijn.


Bijbaan 15 jaar den haag

Maar we begrijpen ook dat je tijd wilt overhouden voor vrienden, sporten en andere bezigheden. Daarom kun je bij ons aan de slag in een bijbaan vanaf zes uur . Het is vrijdagavond en enthousiast stap je jouw Hoogvlietwinkel binnen. Je bent jaar of ouder en bent minimaal uur per week beschikbaar. Ben jij jaar of ouder en fan van HEMA? Minimum leeftijd jaar in verband met kassawerkzaamheden.


Voor deze baan moet je minimaal jaar zijn. Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan ? Jumbo SupermarktenThe Hague, NL. Voor onze kinderen, jongen van jaar en meisje van jaar zijn we vanaf.


Ik ga dan hockeyen en zoek van 19: toteen oppas tijdens het hockey seizoen. Den Haag , Netherlands Operations. In de wet staan plichten, maar ook de rechten voor jongeren met een bijbaan.


Maar ook als je een bijbaan zoekt of juist liever tijdelijk werk wilt, bijvoorbeeld een vakantiebaan, zit je met onze HEMA vacatures helemaal goed. Bijbanen en Stages in Rotterdam Studentenstad e. Selecteer hieronder de. Wij hebben voor iedere student diverse vacatures in Alphen aan den Rijn waar je. Hier vind je gegarandeerd werk! Dat krijg je met een bijbaan bij Lidl.


Bijbaan 15 jaar den haag

Orderverzamelaar Bijbaan Heerenveen (8-uur). Een salaris met bonussen tussen de € ,en €1per uur. Wil je graag werken bij PostNL? Je kunt direct solliciteren.


Voor een goede werking van deze website gebruikt Praxis cookies. Cookies zijn kleine (tijdelijke) tekstbestanden die door je browser worden opgeslagen. Word onze nieuwe collega.


Bijbaan 15 jaar den haag

Wij hebben de leukste en meest bijzondere bijbanen voor je op een rijtje gezet! Ben je jaar of ouder, al jaar in het bezit van je rijbewijs, een . Beiden verwachten dat dit na drie jaar stijgt, voor WO-ers naar 40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения