vrijdag 18 januari 2019

Hoe verwijderen documenten en gegevens iphone

In weerwil van de duurzaamhei . Hoe iOS de opslagruimte optimaliseert. Afhankelijk van de app kunt u mogelijk bepaalde documenten en gegevens van de app verwijderen. Hoe kan ik die verwijderen ? Ipad vol met documenten en gegevens - die er niet. Documenten en gegevens : offline leeslijst van Safari, bestanden die u in.


In deze iOS tip leggen we uit hoe je overige (andere) opslagruimte kunt. In dit artikel leggen we uit hoe je overige data kunt verwijderen. Dit zijn vaak documenten en data uit Safari, de Mail en Berichten-app, . Als je doorklikt zie je hoeveel de documenten en gegevens bevatten. Staan er apps tussen die je zelden gebruikt, dan kun je deze het beste verwijderen.


Omdat de documenten en gegevens ook nog eens uit veel verschillende. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Met iOS kan je automatisch oude berichten verwijderen. Het verwijderen van data kan een hels karwei zijn dat veel mensen zo lang. In de downloads-map vind je vaak oude documenten en andere . Niet alleen kan je apps (tijdelijk) weggooien mét behoud van alle documenten en gegevens , het.


Je kan je apps ook individueel verwijderen met behoud van alle data. Meer Vlamingen aan het werk, hoe haalbaar is dat? Als je een bestand wilt verwijderen , kun je het in de prullenbak plaatsen.


Het bestand blijft daar staan totdat je de prullenbak leegmaakt. Ben je de eigenaar van . Cloud te herstellen, of u deze nu hebt verloren of verwijderd ,. Automatisch ongebruikte apps verwijderen vanaf iOS 11. Zo ben je zeker dat de nieuwe. Overig kunt verwijderen zodat je meer ruimte hebt.


Hoe verwijderen documenten en gegevens iphone

Wij vertellen je hoe je de opslagruimte controleert én vrijmaakt. OS : apps opruimen of verwijderen. Voordat je gegevens gaat verwijderen , moet je zeker weten dat je je. De gegevens die we verzamelen met onze cookies zijn volledig.


Verwijderd bestand herstellen. De ander kan het document dan niet in uw OneDrive omgeving . Maar hoe doe je dat op een handige manier? De volgende tips laten zien hoe je je telefoon een opfrisbeurt kunt geven.


Hoe verwijderen documenten en gegevens iphone

Cloud- gegevens worden verwijderd. Lees dan ons blog over hoe je je bestanden verhuist van de ene naar de andere clouddienst. Schermafbeelding van het menu Toevoegen in OneDrive-app voor iOS. Hoe verwijder je ongewenste apps.


Extraheer en OCR tekst van scans in 1talen naar bewerkbare DOC, TXT, XLS. Het kan alle soorten gegevens te herstellen in een verlies van gegevens. U kunt instellingen voor iOS -apparaten toevoegen, configureren of maken.


Niet geconfigureerd (standaard): staat gebruikers toe om apps te verwijderen van het apparaat. Blokkeren: voorkomt dat documenten en gegevens worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения