vrijdag 18 januari 2019

Whatsapp meldingen uitzetten

Whatsapp meldingen uitzetten

Zet deze meldingen uit. App meldingen uitzetten in Android is per app mogelijk, zodat je geen vervelende meldingen meer ontvangt. Volg deze drie stappen om ze uit . Stille meldingen om meldingen te ontvangen zonder gelui trillen of heads-ups. Heads-up is een Android-functie waarbij meldingen kort worden weergegeven . Als je erg gesteld bent op je privacy kun je ook die optie uitzetten. Je kunt alle meldingen uitschakelen in de instellingen van je apparaat, . Deze melding kun je uitzetten als je liever even rust wilt.


Je kunt de meldingen voor alle groepen uitschakelen, of voor één of meerdere. System UI Tuner) om wat voor reden dan ook uitgezet. Goedemorgen,Sinds ik de nieuwe android update geinstalleerd heb op mijn Galaxy S krijg ik weer van die irritante pop up meldingen van . Hoe kan je alle meldingen uitzetten , met uitzondering van je favoriete contacten?


Tik op het tabblad Chats. Je hoeft meldingen op je scherm wanneer er een bericht binnenkomt niet helemaal uit te zetten om het privacy-proof te maken. Stel zelf in wanneer en hoe u meldingen ontvangt op uw Apple Watch, zodat u meteen kunt reageren of pas wanneer het u uitkomt. Zodra u nieuwe meldingen ontvangt, zoals berichten of gemiste oproepen, worden een indicatorpictogrammen weergegeven op de statusbalk boven aan het . Om de geluiden uit te zetten als je een bericht ontvangt of verstuur moet je naar meldingsgeluiden. Om ze aan te passen of uit te zetten neem je de volgende . Leesbevestigingen uitzetten.


Iedereen herkent het wel. Waar je ook bent of wat je ook doet, je telefoon ratelt maar door dankzij de vele berichten die binnen komen in de whatsapp groepen . WhatsApp vinkjes uitzetten. Het gaat om een aanpassing van je privacy instellingen. Zonder het te beseffen heb je toegestemd om . Op de Galaxy S S Smet Android 8. Spotify kan u op verschillende manieren meldingen sturen. Al vanalles geprobeer meldingen aangezet, tijdens activiteit uitgezet.


U kunt deze meldingen uitschakelen. In dit artikel lees je hoe jij de blauwe vinkjes kan uitzetten. Hier kun je de meldingen uitzetten.


Internet uitzetten is geen optie want ik wil wel nog de actuele. Daarnaast kun je natuurlijk ook het geluid van je telefoon uitzetten. Hallo, Sinds gisteren in het bezit van een Samsung Galaxy S en ik kwam tot de ontdekking dat mn scherm bij elk bericht aangaat behalve bij . Ben jij wel eens bang dat je iets moet missen?


Gelukkig is er een eenvoudige manier om deze meldingen per app uit te schakelen. Druk op opties (naast de homeknop) 2. Doe dit trouwens enkel voor de apps waar je geen meldingen van krijgt, . Trillen bij instellingen ook uitzetten ( vinkje heb je aanstaan ). Natuurlijk whatsapp eropgezet. Maar nu hoop ik dat iemand mij kan helpen om de meldingen uit . Het geluid van je telefoon uitzetten is niet de juiste oplossing, wel het dempen van chats. We leggen uit waar je deze machtigingen vindt en hoe je ze . Meldingen uitschakelen.


Whatsapp meldingen uitzetten

Stil alarm uitzetten of uitstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения