woensdag 16 januari 2019

Whatsapp spraak uitzetten

Whatsapp spraak uitzetten

Wie kan mij helpen met het volgende: Ik heb hier een Motorola telefoon met Androïd. Hiermee ben ik niet erg beken ik gebruik zelf een . Wil je naast het het uitzetten van de assistent ook de opgeslagen gegevens. Het is niet mogelijk om de functie van spraakoproepen en video-oproepen van WhatsApp uit te schakelen. We kunnen geen uitspraak doen over eventuele . Om je toetsenbord in te stellen: Ga naar jouw apparaatinstellingen. Tik op Talen en invoer.


Whatsapp spraak uitzetten

WhatsApp is beschikbaar in meer dan talen en tot talen op Android. Doorgaans houdt WhatsApp dezelfde taal aan als die van je telefoon. Spraakgestuurd Typen(de grote knop links naast spatie) uitzetten. Veiligheid boven alles WhatsApp Beta: zo stel je de vingerafdrukvergendeling in. Whats app - gesproken tekst optie verdwenen posts apr.


Meer resultaten van androidworld. Ook WhatsApp wordt steeds slimmer dankzij de nieuwste technieken. Ontdek de vele Whatsapp tips om tijd te besparen. Lees gratis het inspirerende artikel!


Whatsapp spraak uitzetten

Hoe kan ik dat uitzetten ? Dicteren in plaats van tekst typen: Raak een tekstveld aan om het schermtoetsenbord te openen. Bijna iedereen gebruikt WhatsApp , maar niet iedereen weet zich ook te. Ook als je een spraakbericht van twee minuten krijgt, is dat ergerlijk, . Hallo, mijn samsung galaxy aheeft de spraak uitvoering aan staan, alles wordt dus voorgelezen. Ik krijg deze functie niet uit!


Via taakbeheer, actieve applicaties, spraak ding uitzetten. Er zit ook een grote knop net boven het oplaadpunt. Dan ga je uit de spraak. In al die WhatsApp gesprekken kan het vaak lastig zijn een. Met WhatsApp gesproken berichten kun je ook berichtjes sturen zonder te typen.


Wil je de blauwe vinkjes (leesbewijzen) in WhatsApp uitzetten ? Ik heb een samsung Sen wil via whatsapp spraak naar tekst bestand versturen, dat je op het microfoontje klikt onder instellingen bij je . Maar je kunt veel meer met WhatsApp dan alleen maar berichten. Druk vervolgens op het telefoon-icoontje rechts naast de naam van de gesprekspartner. Voorheen startte Whatsapp direct een spraak -oproep, . De toets dient voor dicteren en maakt het mogelijk om tekst in te voeren met behulp van spraak.


En de intensiteit van tikken en trillingen wijzigen die . WhatsApp stuurt een leesbevestiging als er een geluidsopname is. Iedereen heeft wel een paar Whatsapp contacten, die een beetje te. Al een tijdje kan de virtuele spraakassistent van Apple, genaamd Siri, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения