woensdag 16 januari 2019

Podcast bijbelstudie

Samen praten ze over geloof, schoonhei ambitie én een vrouw uit de Bijbel. Ga naar de podcast -apps van Android of Apple, zoek Eerst Dit en abonneer je daar. Eerst Dit (van: zoek eerst het koninkrijk van God) brengt de Bijbel tot . Zo kun je het onderwijs bijvoorbeeld luisteren tijdens . Ed Meenderink - Waar wetenschap en religie.


Podcast bijbelstudie

Stream en download Religie en spiritualiteit podcasts van je favoriete abonnementen. De podcast is te luisteren in Soundcloud (zie hieronder), maar ook in iTunes. Je kunt nog naar onze touravond over de Bijbel in Rotterdam. Bijbelstudies aan bod komen, altijd met . Ben je op zoek naar een inspirerende christelijke podcast ? We hebben een tip voor je! VOM-Radio De podcastserie heet VOM-Radio.


Hier vind u de audio opnames van alle bijbelstudies. De bijbelstudies zijn ook terug te kijken op onze. In 3×horen we vandaag sprekers met een minuten durende boodschap. Peter Jonkees heeft een boodschap over de vader die God is, die altijd met . Op deze pagina vindt u alle podcasts van Christenen voor Israël.


Sluit je werkdag af met een bijbelstudie bij Groot Nieuws Radio. We willen jou opbouwen in je geloof door onze dagelijkse overdenkingen, podcast , events en meer! De HSV Bijbel voorgelezen en als MPof Podcast downloaden. Geloof komt door het horen van het Woord! De Herziene Staten Vertaling letterlijk ingesproken.


Lees hier diepe bijbelstudies van bijbelleraar Sidney Wilson. Ook kan er naar audio bijbelstudie (mp3) geluisterd worden. Als één van de laatste sprekers schetste hij in zijn inbreng eerst een scenario waarin de ministerraad met een bijbelstudie begon. Bidden Onderweg is een dagelijkse meditatiepodcast om mee te bidden wanneer het uitkomt, zoals tijdens het reizen van de ene plek naar de andere. Je vindt ze door heel de Bijbel heen.


De Bijbel en onkerkelijken. Bij de preek is ook de playlist van die dag aanwezig en te bekijken. Wil al je onze nummers beluisteren? Preken van Henk Binnendijk, een man met een passie om de kerk van Christus in diepere gemeenschap met Hem te brengen.


KOINONIA vraagt om uw steun! Wij vragen uw gebed maar ook uw financiële ondersteuning. Bij ons staat Jezus centraal, zoals wij hem kennen uit de bijbel. Kies een leerkracht -, Aad van de Sande, Aart Fraanje . Er is een proef gestart op deze website met een Podcast van de bijbelstudies van Willem Ouweneel.


Podcast bijbelstudie

Bezitters van een iPod of ander . En een aantal podcast die je bijvoorbeeld via Spotify kunt luisteren. Luister nu naar onze podcast op Spotify! Je hoort regelmatig dat mensen zeggen dat je niet mag oordelen, maar wat zegt de Bijbel hier eigenlijk over?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Популярные сообщения